Home > Tijdelijke dakrandbeveiliging

Roof Upgrade van u ook projectmatig volledig ontzorgen!

Naast permanente valbeveiliging biedt Roof Upgrade u ook de mogelijkheid om te kiezen voor tijdelijke dakrandbeveiliging. Om de veiligheid van werknemers op het dak te garanderen wordt bij langdurig onderhoud of projectmatige werkzaamheden vaak gekozen voor een tijdelijke oplossing. Wij hebben daarom ook voor verhuur een ruim en divers assortiment aan valbeveiligingsmaterialen ter beschikking!

Of het nu gaat om nieuwbouwprojecten of renovatie, onderhoud of reparatie, veilig en verantwoord kunnen werken op het dak staat bij Roof Upgrade centraal. Het is voor ons dan ook vanzelfsprekend dat ook onze tijdelijke dakrandbeveiliging voldoet aan alle wettelijke veiligheidsnormen en eisen. Daarom vindt u in ons ruime assortiment alleen valbeveiliging van de beste kwaliteit, ook voor verhuur!

Waarom kiezen voor tijdelijke dakrandbeveiliging?

Soms is permanente valbeveiliging niet nodig. Met de tijdelijke dakrandbeveiliging van Roof Upgrade bent u bij projectmatige of plots urgente werkzaamheden alsnog verzekerd van een optimale dakveiligheid. De onderdelen van onze tijdelijke valbeveiliging voor verhuur zijn slim en licht ontworpen en worden op basis van alle wettelijke veiligheidseisen grondig geïnspecteerd en gekeurd. U bent er bij ons dus altijd 100% van verzekerd dat levering, bevestiging én demontage snel en verantwoord kunnen plaatsvinden. Bovendien geniet u met onze tijdelijke dakrandbeveiliging van een aantal geweldige voordelen:

 • Zeer kostenbesparend t.o.v. permanente valbeveiliging;
 • Gegarandeerd de beste kwaliteit tijdelijke valbeveiliging;
 • Ruim assortiment voor diverse dak- en dakrandsituaties, projecten en spoedklussen;
 • Meerdere verhuurmogelijkheden (levering op locatie, (de)montage, en/of ophalen);
 • Tijdelijke dakrandbeveiliging op maat (scherpe tarieven en heldere afspraken).

Laat ons u volledig ontzorgen met tijdelijke dakrandbeveiliging!

Wilt u meer weten over ons aanbod tijdelijke dakrandbeveiliging en de verschillende mogelijkheden voor verhuur? Onze specialisten helpen en adviseren u graag, ook op locatie. Neem eens contact met ons op voor meer informatie en een offerte.


 • Ontzorgen


 • Vernieuwen


 • Hulp bij
  subsidie


 • Onderhoud
  tuindak


 • Jaren
  ervaring

Kies voor
kwaliteit!

Wilt u weten of een van onze groendaken geschikt is voor uw dak? Meer informatie over de mogelijkheden rondom onze valbeveiliging of tijdelijke dakrandbeveiliging? Neem eens vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. De specialisten van Roof Upgrade voorzien u graag van deskundig advies.

Neem contact met ons op!