Home > Groendaken

Uw allround specialist voor een duurzaam dak!

Groendaken zijn er in veel verschillende soorten en maten en zijn razend populair. Niet alleen vanwege de frisse look van een natuurlijke omgeving in stedelijk gebied, maar ook omdat het een goede bijdrage levert aan ons klimaat en zorgt voor een verbeterde werk- en leefomgeving. Wilt u een (extensief) sedumdak met vetplanten mossen en grassen? Of gaat u voor meer variatie met een (intensief) natuurdak?

Bij Roof Upgrade vindt u een groot en divers assortiment aan groendaken van topkwaliteit! Wat uw wensen voor onze soorten groendaken ook zijn, van ontwerp tot aanleg bieden wij u een geweldige service! Met ons gespecialiseerd groendak onderhoud kunnen wij u zelfs na de aanleg ook volledig blijven ontzorgen!

Waaruit bestaat een groendak van roof upgrade?

Vanwege de geweldige voordelen en positieve invloed op het klimaat kiezen zowel particulieren als bedrijven steeds vaker voor vegetatie op het dak. De groendaken van Roof Upgrade voldoen aan alle kwaliteitsnormen en zorgen ervoor dat zowel uw werk- als leefomgeving enorm wordt gestimuleerd! Onze specialisten zorgen met een vakkundige aanleg dan ook voor een optimale werking van uw groendak.

Stappenplan voor het leggen van een groendak op maat!


 • Ontzorgen


 • Vernieuwen


 • Hulp bij
  subsidie


 • Onderhoud
  tuindak


 • Jaren
  ervaring

Kies voor
kwaliteit!

Wilt u weten of een van onze groendaken geschikt is voor uw dak? Meer informatie over de mogelijkheden rondom onze valbeveiliging of tijdelijke dakrandbeveiliging? Neem eens vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. De specialisten van Roof Upgrade voorzien u graag van deskundig advies.

Neem contact met ons op!